Malene Sophira Holm

Malene Sophira brænder for at arbejde med mennesker og deres personlig udvikling både mentalt og fysisk. Hun brænder for at arbejde med unge og deres mentale sundhed, og som står i starten af livet og skal finde deres retning og fokus. Ligegyldig alder brænder hun for at være med til at finde frem til det ultimative potentiale hos den enkelte person og få vedkommende til at stå stærkt i sit lys og sine ressourcer.

Malene Sophira brænder for den generelle mentale og fysiske sundhed i samfundet, og for hvordan vi som mennesker kan finde redskaber til at stå godt og stabilt i livet, selvom det til tider kan gå utrolig stærkt.

Vi kan, hvis vi vil og tør, trække læring ud af alt, hvad vi oplever, og tage det med videre til noget større og bedre i livet. Det kan være en ekstrem grimt indpakket gave, men stadig en gave, hvis vi vælger det. Coaching kan være med til at vende indre kaos og negative situationer til noget positivt.

I sessioner og undervisning med Malene Sophira vil du opleve, at hun benytter sig af hele sin baggrund som Life Mastery Master Coach, Stress Coach, Wisdom & Meditation Teacher samt sin unikke livserfaring, hvor hun har gået vejen selv i mange forskellige sammenhænge.

 

Cert. Yogainstruktør - 200 t

Multi Styles, Trimurti Yoga, Goa

Cert. Pilates Matwork instruktør

The Pilates Standard, Helsingborg

Cert. Stress Coach

Forebyg stress, Bjarne Toftegård

Cert. Life Coach

Be Change

Vi ser verden forskelligt

Jeg har en dyb respekt for, hvordan vi kan have forskellige verdensbilleder og i det hele taget livsførelser. Jeg møder altid folk i øjenhøjde og ikke dømmende. Det er min overbevisning, at det giver den bedste tryghed og tillid til at udvikle sig mest muligt.

I mit arbejde som coach ser jeg på det hele menneske – krop og sind – med alt hvad det indebærer. Det betyder, at jeg også i mine sessioner kan finde på at bruge redskaber og øvelser fra mindfulness, meditation, pilates, yoga og scenekunstens verden, udover øvelser udsprunget fra NLP, positiv tænkning samt energiarbejde.

I WALK THE TALK

Jeg har som Life Mastery Master Coach og stresscoach gået vejen selv.

Jeg har oplevet, hvordan livet til tider kan slå et slag eller 2 med halen. Det har ført med sig, at jeg selv har lavet en masse forandringer i mit liv og mærket det på egen krop. Jeg har en grundlæggende tro på at ud af al kaos og udfordringer, kan der komme den smukkeste læring og transformation. En gave vi kan tage med videre i livet. 

Jeg har bl.a. selv berørt emner i livet som: pårørende til en kræftramt, en kronisk syg og en misbruger, været ramt af stress og udbrændthed, har genoptrænet min krop fra diverse større og mindre skader fra mit tidligere virke som danser/koreograf, blev enke i en ung alder samt overlevet brystkræft og fundet vejen tilbage til livet.   

Det har givet mig en stor livserfaring, som jeg selvfølgelig altid vil have med mig i min måde at være i verden på. 

Livet er i konstant bevægelse, vil derfor altid være en ’on-going proces’, som hele tiden må justeres undervejs. Der er hele tiden noget nyt at lære, hvis man vælger at se på det med de briller.
Personlig udvikling har været en stor del af mit liv i mange år – både på det fysiske og mentale plan.

Med baggrund i scenekunsten

Jeg kommer oprindelige fra scenekunstens verden. Jeg er oprindelig uddannet fra Scenekunstskolen i Fredericia, og har derfor en lang erfaring som koreograf og iscenesætter på musicals, danseprojekter og koncerter samt som underviser og projektkoordinator. Det har givet mig et stort kendskab til den kunstneriske branche og erfaring indenfor freelance-livets fordele og ulemper.

Udover det har jeg selv oplevet at blive kronisk skadet, så jeg måtte ændre mit fokus fra at være udøvende performer til at skabe, iscenesætte og koreografere forestillinger. Det gik fra at være den værst tænkelige situation til den største gave i mit liv.

Kunstner coaching
Du er altid velkommen til at mig sende en mail.
mail@malenesophiraholm.dk